Obchodní jednání a národní zvyklosti: Kanada - Bärtl, Vladimír
Stručná ekonomická charakteristika Kanady. Obchodné jednania a špecifiká jednania so ženami. Písomná komunikácia. Etika podnikania. Obliekanie, stolovanie, pracovná doba. Sviatky s pracovným voľnom.