Návrh rozpočtu si vyžaduje zvyšovanie daní
Návrh verejného rozpočtu Slovenska na r. 2003. Najväčší tlak na úspory bude v sociálnej oblasti a na platoch. Zvyšovanie nepriamych daní. Presun niektorých tovarov a služieb zo zníženej do základnej 23-percentnej sadzby DPH. Obmedzenie rastu miezd. Opatrenia v sociálnej oblasti.