Evropa obtížně hledá shodu - Alesina, Alberto
Úvahy A. Alesina, profesora ekonómie na Harvardskej univerzite a F. Giavazzi, profesora ekonómie na Univerzite Bocconi v Miláne o výhodách a nevýhodách jednotnej európskej zahraničnej politiky.