Ekonomická diferenciácia poľnohospodárskych podnikov - Bielik, Peter
Cieľom príspevku je prostredníctvom vybranej skupiny finančných ukazovateľov a ich vyhodnotením metódou viackriteriálneho hodnotenia posúdiť ekonomickú diferenciáciu poľnohospodárskych podnikov na Slovensku. Úspešnosť podnikov v závislosti od kvality vonkajších podmienok, od právnej formy, resp. veľkosti podniku.