Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2001 (ze Zprávy ČSÚ) - Kretschmerová, Terezie
Analýza a hodnotenie populačného vývoja Českej republiky v roku 2001. Počet obyvateľov, vekové zloženie. Rozvodovosť a počet sobášov. Plodnosť. Úmrtnosť. Migrácia.