Rozhodcovských súdov je dosť, roboty málo - Sedlák, Miro
Na Slovensku funguje už sedem stálych rozhodcovských súdov. Rozhodcovské súdy nemajú prakticky čo robiť. Nedomyslenosť zákona, ktorý umožňuje zriadiť stály rozhodcovský súd ktorejkoľvek právnickej osobe. Obava z devalvácie značky. Kvalita súdu závisí od rozhodcov. Čo je rozhodcovské konanie.