Bytový fond v České republice - Růžková, Jiřina
Vývoj bytového fondu od roku 1970. Príčiny prírastkov bytov v období 1991-2001. Neobývané byty - podľa veľkostnej skladby obcí, podľa okresov ČR. Dôvody neobývania bytov.