Burzám pribudne budúci rok konkurencia - Kyselý, Ľubor
Slovenský kapitálový trh zmení od r. 2003 svoju tvár. Prestane platiť obmedzenie, podľa ktorého sa museli všetky verejne obchodovateľné cenné papiere obchodovať len prostredníctvom búrz. Investori už budú môcť využívať aj tzv. trh OTC (over the counter) a prevádzať medzi sebou akcie či dlhopisy aj cez priečinky centrálneho depozitára. Slovenská burza cenných papierov je na zmeny pripravená.