Vliv globalizace na vzdělávání marketingových manažerů - Němec, František
Zdroje motivácie pre vzdelávanie marketingových odborníkov období globalizácie v Českej republike. Príčiny vývoja, ktorý vedie k zrastaniu a zjednocovaniu jednotlivých trhov a zvyšovaniu záujmu o vzdelávanie v oblasti marketingu.