Marketingová strategie oboru podnikání jako východisko pro tvorbu integrovaného logistického řetězce - Branská, Lenka
Strategická marketingová analýza (SMA) sa stáva východiskom jednak pre formulovanie vízie a základnej stratégie na úrovni podniku ako celku, jednak pre strategické plánovanie na úrovni jednotlivých odborov podnikania. Strategické marketingové plánovanie odboru podnikania. Východiská pre tvorbu integrovaného logistického reťazca.