Dohoda mezi státy ESVO a Českou republikou - Verner, Jaroslav
História Dohody medzi štátmi EZVO a Českou republikou. Najdôležitejšie ustanovenia Dohody. Dôležité súčasti a hlavný cieľ Dohody. Ukončenie platnosti Dohody nastane k dátumu, keď Česká republika vstúpi do EÚ. Význam desaťročnej existencie Dohody medzi štátmi EZVO a Českou republikou v rozvoji vzájomných obchodných a hospodárskych vzťahov.