Republika Trinidad a Tobago - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Republiky Trinidad a Tobago: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história štátu a meny. Menové informácie. Motívy bankoviek.