Minulé storočie bolo neúspechom reforiem správy - Zubo, Matúš
Rozhovor s profesorom Leonom Sokolským, expertom na dejiny správy na území Slovenska. Prehľad reforiem územných správ v 20. storočí v SR. Historické paralery reforiem. Pohľad na súčasné územnosprávne členenie SR.