Stavebné sporenie - stále najžiadanejší produkt bývania
Stavebné sporenie ako najžiadanejší finančný produkt na podporu bývania na Slovensku. Výhody stavebného sporenia pre občanov. Prínosy stavebného sporenia pre štát.