V súlade s pravidlami európskeho trhu - Hajdani, Gejza
O možnostiach a obmedzeniach poskytovania štátnej pomoci podnikateľom. V znení zákona č. 434/2001 Z.z. sú záväzky vyplývajúce z Európskej dohody o pridružení, uzatvorenej medzi Európskymi spoločenstvami (ES) a ich členskými štátmi a SR. Neschválenie pomoci znamená jej neplatnosť. Schvaľovací proces. Kedy sa schvaľovanie nevyžaduje.