Digitálny príboj budúcnosti - Sotník, Alexander
Tri vlny revolúcie podľa Alvina Tofflera. Agrárna, industriálna a informačná vlna. Nový spôsob myslenia počas tretej informačnej vlny. Civilizačné procesy informačnej spoločnosti, digitálnej ekonomiky a trvalo udržateľného rozvoja a filozofia na Slovensku.