Črtá sa spoločná arabská mena - Rejta, Štefan
Na októbrovom stretnutí sa guvernéri centrálnych bánk šiestich arabských štátov z oblasti Perzského zálivu dohodli na hľadaní spôsobu, ako zaviesť spoločnú menu. Hlavné poslanie Rady pre spoluprácu arabských štátov z oblasti Perzského zálivu. Stručná ekonomická charakteristika členov.