Aliancia má dôležitý hodnotový rozmer - Gyárfášová, Oľga
Členstvo v obrannom spoločenstve NATO urobí zo Slovenska dôveryhodnú krajinu. Inštitút pre verejné otázky (IVO) - nezávislé výskumno-analytické pracovisko s právnym statusom občianskeho združenia. Poslanie IVO. Trendy podpory. Vnímanie bezpečnosti krajiny. Pozvánka pre Slovensko.