Pozitívny prílev priamych zahraničných investícií za rok 2001 - Hošková, Adela
Analýza priamych zahraničných investícií (PZI) za rok 2001 v Slovenskej republike. Členenie PZI podľa odvetvového smerovania a podľa krajín, z ktorých investície prichádzajú. Vývoj prílevu a odlevu PZI za obdobie od roku 1996 až 2002 (1.polrok). Členenie PZI podľa krajov, do ktorých investície smerujú.