Úniky nikam - Burák, Emil
Na Slovensku existuje vysoký podiel tieňovej ekonomiky a výrazné rezervy v odkrývaní daňových únikov. "Najziskovejšie" daňové úniky na Slovensku. Dve verzie vnímania objemu daňových únikov na Slovensku. Systémové opatrenia na elimináciu a zníženie daňových únikov.