Úsporné opatrenia vlády - Hrabko, Juraj
Ešte pred schválením návrhu zákona o štátnom rozpočte sa bude parlament zaoberať novelizáciou balíka takmer 20 zákonov. Prehľad návrhov zákonov, ktoré majú zmraziť zvyšovanie platových náležitostí pracovníkov v štátnej a verejnej službe.