Internet uľahčuje výmenu novátorských myšlienok - Kusovská, Martina
Vymedzenie pojmu inkubátor, podnikateľská inkubácia, virtuálny inkubátor a synergy inkubátor. Virtuálny inkubátor ako sprostredkovateľský model podnikania na internete.