Rola propagácie a integrovanej marketingovej komunikácie - Pauličková, Renáta
Úloha propagácie v marketingovom procese. Funkcie marketingu a jeho definícia. Základná úloha marketingu a jeho štyri prvky. Definícia integrovanej marketingovej komunikácie.