Odpisy v roku 2002 - Michňová, Angela
Definícia hmotného investičného majetku podľa účtovníctva a podľa ZDP. Nehmotný majetok určený na odpisovanie. Ročné a polročné odpisy. Hmotný majetok a nehmotný majetok vylúčený z odpisovania. Vstupná cena hmotného majetku a nehmotného majetku. Zostatková cena hmotného majetku a nehmotného majetku. Spôsoby odpisovania. Technické zhodnotenie hmotného a nehmotného majetku.