Európska zamestnanecká rada - Roháč, Ján
Paragrafy 241 až 250 nového Zákonníka práce č. 311/2002 Z.z. nadobudnú účinnosť vstupom SR do EÚ. Obsahujú úpravy o zakladaní európskych zamestnaneckých rád - podmienky a dohody o ich zriadení. Pokračovanie v ďalšom čísle.