Zdaňovanie cenných papierov - Barri, Ivan
Všetky operácie s cennými papierami majú aj daňové súvislosti. Druhy cenných papierov podľa zákona. Daňové zaťaženie cenných papierov podľa dvoch základných spôsobov. Prehľad osobitných sadzieb dane. Zdaňovanie cenných papierov právnických osôb.