Programové vyhlásenie vlády
Úplné znenie programového vyhlásenia vlády na roky 2002-2006. Demokratický štát. Ekonomická politika - makroekonomika a verejné financie, podpora podnikania, doprava, pošta, telekomunikácie, pôdohospodárstvo, regionálny rozvoj a bývanie, životné prostredie. Sociálna oblasť - sociálna politika, zdravotníctvo, kultúra. Bezpečný a efektívny štát - spravodlivosť, vnútorná bezpečnosť a verejná správa, obrana štátu, zahraničná politika.