Nadnárodní harmonizace účetnictví - Zelenková, Marie
Pokračovanie z č. 9/2002. Zmeny v ocenení dlhodobého hmotného aktíva. Vzorové riešenie účtovnej hodnoty aktíva. Alternatívne riešenie je tzv. precenenie dlhodobého hmotného aktíva. Hlavné rozdiely medzi úpravou v ČR a IAS 16. Príklady.