Ušetřit prý lze statisíce - Korbel, Petr
Vedľa oficiálnych dílerov a autobazarov sa na českom trhu objavil nový druh obchodníkov. Sprostredkovávajú individuálny dovoz nových áut a prehlasujú, že sa to vyplatí.