Banky menia svoju kamennú tvár - Onuferová, Marianna
Súčasná tvár bánk. O spôsobe komunikácie s bankou, rozhodnú klienti. Vstupom zahraničných akcionárov do naších bánk, mení sa ich personálne zloženie, systém odmeňovania ako i znižovanie vlastných nákladov . Zisk alebo strata vybraných bánk za obdobie roku 1999 až jún 2002.