Bankovní sektor ve SJVE: konsolidace a stabilizace - Cinková, Karina
Upevnenie pozície medzinárodných bánk na trhoch strednej a juhovýchodnej Európy (SJVE). Porovnanie jednotlivých krajín a ich potenciálu (finančné sprostredkovanie a úverové a vkladové produkty). Význam medzinárodných bánk v SJVE a najväčšie zahraničné banky v SJVE.