Rozhodnutie padlo, gambler prehral - Škoda, Ján
Politické vzťahy medzi Irakom a USA. Etnické zloženie obyvateľstva Iraku. Zásoby a ťažba ropy v bareloch. Zloženie irackej armády a druhy zbraní, ktoré vlastní. Stručný priebeh irackej krízy - rok 1991-2002. Iracká podoba terorizmu.