Zle fungujúce podniky treba ozdraviť
Dôvody zlého hospodárenia podnikov. Prekonať krízový stav a naštartovať pozitívny proces. Poradenské spoločnosti, zamerané na reštrukturalizáciu. Kedy je potrebné podnik reštrukturalizovať.