Slovensko skončilo zápas o hospodársku súťaž - Baťo, Rado
Slovensku sa podarilo po vyše dvojročných rokovaniach uzavrieť integračnú kapitolu Hospodárska súťaž. Námietky členských krajín EÚ proti daňovým prázdninám pre Volkswagen Slovakia a U.S. Steel Košice. Slovensko muselo obmedziť daňové prázdniny pre zahraničných investorov.