Armáda sa zbavuje zbytočností - Sedlák, Miro
Od októbra r. 2002 armáda začala predávať zbytočný majetok v dražbách. Ponuka je široká - od automobilov až po zbrane. Záujem kupcov, úspešné predaje, prílev peňazí do štátneho rozpočtu. Peniaze nezostávajú v rezorte, idú do štátnej kasy, čo sa niektorým predstaviteľom rezortu veľmi nepozdáva. Využitie systému dražieb.