Investičná činnosť komerčných poisťovní na Slovensku - Kafková, Eva
Poisťovníctvo ako špecifické odvetvie finančnej a úverovej sústavy. Činnosť poisťovní podľa zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve. Investičná činnosť poisťovní. Technické rezervy poisťovne. Možnosti finančného umiestnenia technických rezerv. Investičná činnosť poisťovní Slovenskej asociácie poisťovní /SAP/. Vývoj umiestnenia prostriedkov rezerv poisťovní SAP v rokoch 1998-2000.