Privatizácia SPP utíšila rodinný spor - Janoška, Juraj
Podmienky skladovania plynu v zásobníku Dolní Bojanovice dohodnuté medzi SPP Bohemia a jeho akcionárom SPP, a.s. Bratislava. Podmienky skladovacieho kontraktu boli v minulosti kritizované zo strany SPP (vtedy ešte štátny podnik). Zmena nastala po privatizácii SPP. Plynárenské aktíva SPP na Slovensku a v Česku.