Burzy a budúci prezident zakopali vojnovú sekeru - Tomaga, Juraj
Politická situácia v Brazílii pred voľbami prezidenta na jeseň 2002. Krátky pohľad na brazílsku ekonomiku - rast HDP, zahraničný dlh v roku 1997-2001. Profil najhorúcejšieho kandidáta na post prezidenta, Luiza Inaciona da Silvana.