Svetovej ekonomike vládli... - Farbiaková, Erika
Ekonomické superveľmoci v období po druhej svetovej vojne, v 60-tich, 70-tich, 80-tich a 90-tich rokoch 20. storočia. Základné údaje o najväčších ekonomikách sveta (2001). Prognóza pre Európu - stať sa ekonomickou superveľmocou.