Pobočky domácich bánk sa postupne menia na predajne s rozličným tovarom - Vavřinková, Jana
Trendom moderného bankovníctva je poskytovanie aj iných služieb okrem štandardných bankových operácií. Klienti si môžu napr. uzavrieť aj stavebné sporenie alebo doplnkové dôchodkové poistenie. Krížový predaj nebankových produktov prispieva k vyššej spokojnosti existujúcich klientov. Výhody a nevýhody danej situácie. Spolupráca slovenských bánk a poisťovní.