Poľnohospodárske politiky krajín OECD: program reformy - Szentivány, Martin
Pokračovanie článku z HN č. 212/02 o poľnohospodárskej politike krajín OECD. Reforma prístupu na trh. Reforma exportných dotácií. Reforma domácich podporných politík. Výhľady reformy poľnohospodárskej politiky. Z Dohody WTO/GATT o poľnohospodárstve.