Rovné příležitosti v zaměstnání - Dvořáková, Zuzana
Prednosti českej ženy na trhu práce v porovnaní so západnou Európou. Obsahové vymedzenie pojmu diskriminácia pri výbere zamestnancov. Formy diskriminácie. Diskriminácia, nespravodlivosť a objektivita pri výbere. Rozdiely pri odmeňovaní. Prínos antidiskriminačných opatrení pre organizáciu.