Rozmach akciových trhů v 90. letech 20. století a jejich pád na počátku 21. století - Musílek, Petr
Charakteristika akciových nástrojov. Ich význam a vývoj. Historický pohľad na akciové formy podnikania a akciové spoločnosti. Rozmach akciových trhov. Boom na akciových trhoch a investičné správanie sa domácností. Vytvorenie cenovej bubliny a jej splasnutie.