Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú manažmentom spoločnosti
Rozšírenie zodpovednosti manažmentu, členov predstavenstva a dozorných rád spoločností za škodu spôsobenú spoločnosti. Výpočet a rozsah poistného. Povinnosti poisteného. Vymedzenie poistnej udalosti. Výluka z poistenia. Okolnosti, na ktoré sa poistenie nevzťahuje.