Pojistný trh - Drugdová, Barbora
Recenzia na knihu Čejková, V.: Poistný trh, vydavateľstvo Grada Publishing, s.r.o. v Čechách. Knižná publikácia má prispieť k vyjasneniu a charakteristike vzťahov na finančnom a poistnom trhu. Obsahuje teoretické aspekty poistného trhu, prezentuje ukazovatele úrovne poistného trhu a rozoberá poistný trh EÚ. Súčasťou publikácie je 7 príloh, ktoré rozširujú informácie a poznatky z oblasti poisťovníctva.