Cirkvi, náboženské spoločnosti a ich daňové povinnosti - Harušťáková, Iveta
Náboženská sloboda v Slovenskej republike je ustanovená zákonom č. 308/1991 Zb. o slobode náboženskej viery a postavení náboženských spoločností v znení zákona č. 394/2000 Z.z. Registrácia cirkví, činnosť a hospodárenie cirkví, majetkové dane, dane z príjmov.