Globalizačné výzvy sociálnemu dialógu a sociálnemu občianstvu - Čambáliková, Monika
Spoločenské funkcie sociálneho partnerstva po druhej svetovej vojne v západných najmä európskych krajinách. Miesto a význam sociálneho partnerstva v závislosti od charakteru politického systému. Sociálny dialóg, kolektívne vyjednávanie a trendy súčasnosti: liberalizmus, globalizácia a integrácia. Regionálny a európsky sociálny dialóg.