Recyklačný fond už má neplatičov - Začková, Katarína
Výrobcovia a dovozcovia odpadových materiálov nedôverujú Recyklačnému fondu ani po úprave zákona o odpadoch. Platiť do Recyklačného fondu (RF) musia od začiatku r. 2002. Použitie financií RF. Niektorí prispievatelia majú pochybnosti o využití vyzbieraných prostriedkov. Pri zistení neplatiča RF nemá možnosti, ako príspevok vymáhať. Žiadosti prichádzajúce do RF o podporu.