Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 493/2002 Z.z. z 3. júla 2002 ...
Nariadenie vlády ... č. 493/2002 Z.Z z 3. júla 2002 o minimálnych požiadavkách na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo výbušnom prostredí. Dôvodová správa k tomuto nariadeniu.