Účtovanie odpisov v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Účtovanie odpisov hmotného a nehmotného majetku v sústave jednoduchého účtovníctva. Vybrané príklady účtovania odpisov sú vysvetlené na komentovaných príkladoch z praxe. Právna úprava odpisov. Daňové a účtovné odpisy.